İnformacionet e Kontaktimit

Shtabi

Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulvarı Halit Ziya Türkkan Sok.
Famas Plaza C. Blok Şişli / İstanbul
+90 212 314 66 21Kontaktoni me ne

Të nderuar vizitorë,
Duke plotësuar formularin e mëposhtëm të kontaktit ju mund të kërkoni informacione, mendime, sugjerime, ankesa ,kritika dhe mund ti ndani me ne. Për të aplikuar për punë, ju duhet tëaplikoni në reklamat e faqes sone www.kariyer.net.

Ju lutem shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj.
Ju lutem shkruani një numër telefoni ku mund të komunikojmë me ju.
Ju lutem shkruani një adresë e-mail ku ne mund të komunikojme me ju.
Ju lutem zgjidhni subjektin e mesazhit tuaj.
Zgjidhni lokacionin e duhur.
Shkruani mesazhin tuaja qe ju dëshironi të na dërgoni.