Hasta Yorumları

sizi ve ekibinizi hala

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Sayın Semra Hocam,Merhaba. Nasılsınız? Biz dansçı çift Sernaz & Tan :)Size sonunda güzel haberlerimizi verebilmenin mutluluğu içindeyiz...5 numaralı embriyo artık bizimle... Okyanus 9 Temmuz 2018 Pazartesi saat: 09.04'te aramıza katıldı. Sizin bize göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, profesyonel yaklaşım sayesinde bizim için uzun ve zor geçen bir mücadelenin ardından oğlumuza kavuştuk...Bu yolculukta bizimle birlikte olduğunuz için başta size olmak üzere Şişli Memorial Hastanesi IVF bölümünün değerli ekibine sonsuz teşekkürlerimizle... İyiki varsınız...Saygılarımızla,Sernaz & Okyanus & Tan
Memorial Şişli Hastanesi 02 Ağustos 2018

TEŞEKKÜR

Uzm. Dr. Melih İBŞİRLİO

Annem İkram Eker; Beyin tümörü hastalığı vesilesi ile yoğun bakım bölümünde 34 gün kaldı. Başta doktorumuz Melih İbşirlio hocam olmak üzere , çok yardımcı oldular.. Anneme çok iyi baktılar.. Ailemiz adına ; çok değerli hocamız Melih beye ve bize karşı çok fedakarlık yapan Kayseri Memorial hastanesi Yoğun Bakım ekibine teşekkür ederiz..
Memorial Kayseri Hastanesi 02 Ağustos 2018

TEŞEKKÜR

Uzm. Dr. Şerife ÖCALAN

Annem İkram Eker; Beyin tümörü hastalığı vesilesi ile yoğun bakım bölümünde 34 gün kaldı. Başta doktorumuz Şerife Öcalan hocam olmak üzere , çok yardımcı oldular.. Anneme çok iyi baktılar.. Ailemiz adına ; çok değerli hocamız Şerife Öcalan'a ve bize karşı çok fedakarlık yapan Kayseri Memorial hastanesi Yoğun Bakım ekibine teşekkür ederiz..
Memorial Kayseri Hastanesi 02 Ağustos 2018

TEŞEKKÜR

Prof. Dr. Ahmet MENKÜ

Annem İkram Eker'in , Beyin tümörü hastalığı vesilesi ile Ahmet Menkü hocamızı bir çok kişi tavsiye etti.bizde tedavi için hocamızla görüştük. uzun süre Kayseri Memorial hastanesinde annem yattı , tedavi gördü. Ahmet Menkü hoca; bize çok ciddi manada destek oldu. bir doktordan çok daha fazla fedakar birisidir. tecrübeli bilgisi ile bize çok yardımcı oldu. ailemiz adına ; başta Ahmet Menkü hocamıza ve bize karşı çok fedakarlık yapan kayseri Memorial hastanesi ekibine teşekkür ederiz..
Memorial Kayseri Hastanesi 02 Ağustos 2018

Hayata Yeniden Bağlanmak

Prof. Dr. Mustafa KÜRKLÜ

Şubat Ayında Elimin Kesilmesinden Dolayı Kopan Tendon’umun Üzerinden 6 Geçmesine Rağmen İyileşmemesi Ve Bir Daha Da İyileşmez Elimi Eskisi Gibi Kullanamayacağım Diye Düşünürken Sayın Mustafa Kürklü’nün Hastasına Olan İlgisi,Açıklayıcı Anlatımı,Hastasına Verdiği Güven İle Yapmış Olduğu Başarılı Ameliyat İle Beni Yeniden Hayata Bağladı.Ameliyat Sonrası Hastasına Gösterdiği Özen Kelimelerle Anlatılmaz.Herşey İçin Çok Teşekkürler Sayın Mustafa Kürklü Ve Memorial Bahçelievler Hastanesi.
Memorial Bahçelievler Hastanesi 01 Ağustos 2018

Excellent treatment

Doç. Dr. Ali Emre TAHAOĞLU

I was very impressed by Dr Tahaoglu's proffessionalism. He explained my operation and procedure very well in Turkish and as I found the language at times difficult he explained it perfectly in English. He conversed well in both languages. My operation was successful, I felt no pain after a complicated operation. I was very impressed and felt safe in his care as it was excellent. I also found Dr Tahaoglu very pleasant and was able to ask questions which were answered immediately. I would highly recommend this doctor for womens treatments the treatments/operations are immediate and safe and recovery is very speedy. 10 out of 10
Memorial Diyarbakır Hastanesi 01 Ağustos 2018

Mükemmel bir hekim

Op. Dr. Parvana SEYIDOVA

Dr. Parvana Hanım'ın hastasıyım. Kendisi mükemmel bir hekim. Samimiyeti ve ilgisi insanı çok rahatlatiyor. BURCU KALKAN
Memorial Ataşehir Hastanesi 31 Temmuz 2018

Teşekkür

Op. Dr. Nilüfer YILDIRIM

28.07.2018 tarihinde Nilüfer Hanım'a muayene oldum. Daha odaya girer girmez pozitif enerjisini bana yansıtmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum kendisine. Zaten hasta olarak tedirgin bir şekilde giriyoruz odaya ama o okadar güleryüzlü ve ilgiliydi ki buradan da yazmak istedim.
Memorial Şişli Hastanesi 31 Temmuz 2018

Canım doktorum

Op. Dr. Figen TAŞER GÜNEY

Merhaba, 13.07.2018 tarihinde Figen Hanım desteğiyle şişli memorialda normal doğum yaptım. Hamileliğimin başında doktor arayışımda buradaki bir çok yorumdan etkilenerek Figen Hanım a gitmiştim. İyi ki de gitmişim. Ben de faydalı olur birilerine diye yazıyorum. Her türlü durum normal doğum için uygun olup doktorların hastayı normal doğumdan korkutup caydırdığıbı canlı örnekleriyle etrafımdan çok duydum ancak Figen hanım aksine normal doğum için hastasını motive eden çok güvenilir bir doktor. 14 saatlik sancı sürecimde ben pes ettim o etmedi sağ olsun desteğiyle bu mucizevi durumu sorunsuz yaşayabildik. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Hem hamilelik sürecimde hem doğum sürecimde kafamda tek bir soru işareti veya korkuya yer bırakmayarak mutlulukla yavrumuzu kucağımıza almaya vesile olan canım doktorum Figen Hanıma kucak dolusu sevgilerimle,,
Memorial Şişli Hastanesi 29 Temmuz 2018

Minnettarız

Op. Dr. Fırat TÜLEK

Sevgili doktorumuz FIRAT TÜLEK; Her ne kadar doktorumuz desekte kardeşsiniz bizim için. Daha ilk görüşmede sonsuz bir güven verdiniz bize.Bütün süreç boyunca hep yanimizda olduğunuz için ,telefonlarımıza her zaman döndüğünüz icin,her zaman motive edip doğru yönlendirdiğiniz için ne kadar tesekkur etsek azdır. Hayatimizdaki en şanslı anlarımızdan biriydi sizinle tanışmak. Sayenizde ikizlerimizi heyecanla bekliyoruz. Emeklerinize sonsuz teşekkürler. Sizi çok seviyoruz. GURBET-M.FARUK ZİNET
Memorial Ataşehir Hastanesi 29 Temmuz 2018

Teşekkür Ederiz

Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ,Uzm. Dr. H. Suavi TÜFEKÇİOĞLU

Ben Murat Oktar kalp şikayetimle bir devlet hastanesine gittim. Bana anjio yaptılar yapan doktor cerrahların görmesini istedi. Akşam 4 e kadar beklettiler sonra geldi ve ameliyat olamıyacağımı , üç damarın uçlarının çürümüş olduğunu söyledi bizi korkuttular. Hemen Sarıkamışlı hemşerim bingür sönmez hocanmı aradık randevu aldık. Hocama gittik cd imi izledi, gülümsedi bizede cd izletti ve bu işin balon ve stentle halledileceğini söyledi. Bizi ekibinden uzman doktor suavi tüfekçioğluna yönlendirdi. Suavi bey 1 hafta sonra anjio yaptı 2 balon 2 stentle sağlığıma kavuşturdu. Bingür Sönmez hocama, Suavi tüfekçioğluna ve ekibine sonsöz teşekkürler
Memorial Şişli Hastanesi 26 Temmuz 2018

Teşekkür Ederiz

Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ,Uzm. Dr. H. Suavi TÜFEKÇİOĞLU

Ben Murat Oktar kalp şikayetimle bir devlet hastanesine gittim. Bana anjio yaptılar yapan doktor cerrahların görmesini istedi. Akşam 4 e kadar beklettiler sonra geldi ve ameliyat olamıyacağımı , üç damarın uçlarının çürümüş olduğunu söyledi bizi korkuttular. Hemen Sarıkamışlı hemşerim bingür sönmez hocanmı aradık randevu aldık. Hocama gittik cd imi izledi, gülümsedi bizede cd izletti ve bu işin balon ve stentle halledileceğini söyledi. Bizi ekibinden uzman doktor suavi tüfekçioğluna yönlendirdi. Suavi bey 1 hafta sonra anjio yaptı 2 balon 2 stentle sağlığıma kavuşturdu. Bingür Sönmez hocama, Suavi tüfekçioğluna ve ekibine sonsöz teşekkürler
Memorial Şişli Hastanesi 26 Temmuz 2018

< 1 2 3 4 5 ... 142 143 144 >