Hasta Yorumları

Bir Mucizenin Hikayesi

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN,Op. Dr. Betül GÖRGEN

Bir mucizenin hikayesi sevgili tüp bebek ailesi 22 yıldan sonra ve de uzun yıllar hayal kırıklıklarından sonra sizlerin sayesinde dünyanın en güzel duygularını yaşıyoruz. Bütün çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. özellikle Prof. Dr. Semra Kahraman, Dr. Betül Görgen, Bilgi İşlem Sibel Beyazay'a ve de bütün çalışanlara gösterdikleri sıcaklığı, samimiyete ve güler yüzlülüğe çok teşekkür ederiz. İsmail - Suna - İzemsu Katırcı
Memorial Şişli Hastanesi 03 Haziran 2013

Oğlumun Uğruna

Doç. Dr. Gökhan ÖZIŞIK

2004 yılının başlarına rastlar Gökhan Özışık Bey ile tanışmamız. Henüz hamileliğimin ilk ayları. Çorlu'da takip altındayım ve büyük bir sorunla karşılaştım. Vücudumun hormon dengesi düzeni oldukça bozuk çıktı. Hipofiz bezi üzerinde tümör çıktı. Çocuk sahibi olmam hem benim hem de onun için çok tehlikeli olduğu tarafıma söylenip dünyamın yıkıldığı, gittiğim her doktorun hamileliğime son verme kararlarının orta yerinde önümüze çıkan büyük şansımız Gökhan Bey. Israrla aldırmadığınız o çocuk şimdi 9 yaşında sağlıklı ve afacan. O olmasa idi ki düşünemiyoruz biz ne olurduk Allah bilir. Siz çabaladınız, siz inandınız, siz sonuna kadar takip ettiniz ve o çocuk şimdi televizyonların parlayan yıldız küçük oyuncusu Berkehan TÜTER ve sizin ellerinizden öper. Sonsuz teşekkürler.
Memorial Ataşehir Hastanesi 31 Mayıs 2013

Teşekkür

Op. Dr. İ. Burhan ÖZEL

Ben nisan ayinda doğum yaptım. Doktorum Sn. Burhan Özel olduğu için çok şanslıyım. Tüm gebeliğim boyunca her duruma bu derece titizlikle yaklaşması her zaman içimin rahat edip kolay bir hamilelik geçirmemi sağladı. En ufak bir tedirginlikte bile defalarca aradığımızda sesinde bir kere bile rahatsız olduğunu hissetmedik. Güler yüzü ve her şeye pozitif yaklaşmasının yanında işinde bilgisi ve profesyonelliği olan bir doktor. Çok teşekkür ediyorum kendilerine. Derya Karahasan....
Memorial Diyarbakır Hastanesi 28 Mayıs 2013

Teşekkürler

Doç. Dr. Gökhan ÖZIŞIK

Gestasyonel diyabet hastasıydım. Doğumum üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ve sık olmamakla birlikte doktor kontrolünde iyileşmek için mücadele verirken, sürekli vücudumun bana gönderdiği sinyalleri kulak arkası yapmadan hayatımda birşeylerin ters gittiğini düşünüyordum. Gökhan Bey'le tanışmadan önce şikayetlerim daha da fazlalaştı. Açıkçası kendim doktora gitmek istemediğimden, oturdum bilgisayar başına ve direk Memorial Ataşehir Hastanesi sitesine girdim. Endokrinoloji dalında Gökhan Bey'i gördüm ve hemen randevu aldım. Ve hayatımın en doğru kararını aldığımı, Gökhan Bey'le karşılaştığımda anladım. Doktorumun enerjisi beni çok mutlu etti. Ama esas beni mutlu eden konu; Gökhan Bey, bir doktor olarak inanılmaz iyi bir dinleyici. Şu an; tedavi sürecindeyim. Ve inanıyorum ki, Gökhan bey'le hastalığımın üstesinden çok daha rahat bir şekilde geleceğim ki, bu da iyileşeceğimin en büyük kanıtı. Tedavimde, en az 6 ay gibi bir süreç beni bekliyor. Bu süreç bittiğinde tekrar duygularımı paylaşacağım. Teşekkür ederim Gökhan Bey.. İyi ki doktorumsunuz. Hazal Arslan
Memorial Ataşehir Hastanesi 27 Mayıs 2013

Sn. Doç. Dr. İzzet Erdinler'e Sonsuz Teşekkürler

Prof. Dr. İzzet Celal ERDİNLER

Her şeyden önce tüm komplekslerinden arınmış, kelimenin tam anlamıyla bir sağlık neferi gibi günde 15 saat çalışan, hastasıyla ilgili; bilim adamı olmanın gereği şüpheyi elden bırakmayan, isabetli karalarıyla sonuç odaklı olarak kendinden beklenenleri en üst düzeyde karşılamaya çalışan; Türk tıp dünyasında alışılmışın çok üzerinde olan gerçek bir hekim. İyi ki varsınız İzzet Hocam. Sevgi ve saygılarımla M.Tamer Gündoğu
Memorial Ataşehir Hastanesi 25 Mayıs 2013

Doktor Civanım

Uzm. Dr. Güçlü DÖNMEZ

Yaklaşık 12 yıl önce üniversite sınavına hazırladığım dönemde, bir pazar günü ömrümün sonunun geldiğini düşündüğüm çok şiddetli bir çarpıntı yaşadım. Hastaneye götürülürken evimle vedalaşıp çıktığımı hala unutamam. Daha 18 yaşımda oluşum durumu daha da trajik yapıyordu aslında 'bana göre' . 12 yıl boyunca ara ara yaşadığım bu problem, hayatımın en mutlu anında ' düğünümde, balayımda' bile aklımı bir kurt gibi kemirdi. Birçok doktor beni bir şeyin yok diye gönderdi fakat ben hiçbir zaman huzurlu olamadım bu konuda. Gittiğim ya da kaldığım her yerde gözlerim bir hastaneyi arardı ya bir çarpıntı geçirirsem diye :( Böyle yaşamak gerçekten çok zordu. Ta ki Güçlü Bey'le tanışana kadar. Katater ablasyona karar verdiğimizde sanki ölüm fermanımı imzalamış gibi hissettiğim o anlarda beni rahatlatan, sakin tavırlarıyla bana moral veren doktorumuz Güçlü Bey'in hakkını ödeyemem. Operasyonum yapılırken beni şakalarıyla güldüren, sohbetiyle kalp atımımı normal seviyelere düşüren, bilgisi ve deneyimiyle beni bu dertten kurtaran İzzet Bey'e ve Güçlü Bey'e nasıl teşekkür etsem azdır. Ayrıca operasyon öncesinde, sırasında ve sonrasında muhteşem ilgileriyle her an yanımda olan tüm kardiyoloji sağlık ekibine ve işlem sonrası benim susuzluğumu gideren Nilgün Onat hemşireye sonsuz teşekkürler:)
Memorial Ataşehir Hastanesi 24 Mayıs 2013

Bu mektuba başlamak bana çok zor geldi, ruhum ve kalbimde...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Sevgili Prof. Semra Kahraman, Bu mektuba başlamak bana çok zor geldi. Ruhum ve kalbimde çok şey var ve ne hissettiğimi doğru kelimelere yansıtmak çok zor geldi. Sizin sıradışı kişiliğiniz ve profesyonelliğinizden dolayı hergün Tanrı'ya sizinle karşılaştığım için teşekkür ediyorum. Anne olabileceğime dair inancımı kaybetmiştim, size ve mucizevi ellerinize şükür ki şimdi dünyanın en şanslı kadınıyım. Tüm ekibinize de teşekkür etmek isterim, hemşireniz Hüsniye'ye, tüm tedavi sürecinde dikkatle yanımda durup beni yönlendirip yardım etti. Size bol sağlık diliyorum ve her şey için teşekkür ediyorum. Size hayranlık her zaman hayranlık duyacağım ve sizi asla unutmayacağım. 23 Nisan 2013 Mariya Baldjieva İngilizce mesaj: Dear Prof. Dr. Semra Kahraman, I find it very hard to start this thank-you letter. I can’t find the right words to express what I feel in my heart and soul, because there is a lot. Every day I thank God for meeting you, for your exceptional personality and professionalism. I had lost faith that I would become a mother, but thanks to you and your gifted hands, now I am the happiest woman in the world. I would also like to thank your entire team of specialists, your nurse Husnie, who was standing by me all the time, guiding me and helping me with great care. I wish you plenty of health and thank you for everything. I will never forget you and I will never stop admiring you. 22 April 2013 Mariya from Bulgaria
Memorial Şişli Hastanesi 18 Mayıs 2013

Çok zamandır infertilite problemi ile savaşmakta idim...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN,Op. Dr. Murat ÖNAL,Op. Dr. Mustafa ACET

Sevgili Prof. Dr. Semra Kahraman, Dr. Murat Önal'a, Dr. Mustafa Acet'e ve her zaman yanımızda olan hemşire Hüsniye Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Çok zamandır infertilite problemi ile savaşmakta idim ve sonunda doğru doktorları ve kliniği buldum. Birkaç gün önce gebelik testini yaptım ve pozitif sonuç aldım, hala inanamıyorum. Tekrar teşekkürler, merkezinize, bizim için yaptıklarınıza ve herşeye. Hayallerimiz sayenizde gerçek oldu. Saygılarımla Mariana Aleksandrova Dzhaleva
Memorial Şişli Hastanesi 18 Mayıs 2013

Doktorumuzu Seviyoruz

Doç. Dr. Gökhan ÖZIŞIK

Gökhan Bey ile tanışmam onun katıldığı bir televizyon programı sonrasında oldu. Kızımın 3 yıldır süregelen ve adı konulamayan bir sağlık sorunu vardı. Gittiğimiz doktorlar sürekli olarak sorunun ergenlik ile ilgili olduğunu belirtip, ona göre ilaçlar veriyorlardı. Problem içinden çıkılamayacak bir duruma dogru giderken, Gökhan Bey'e gittik. Ve daha ilk gün kızımın rahatsızlığını doğru teşhis ederek ve bize detaylı açıklamalar yaparak, tedavi uygulamaya başladı. Sonuç mu? 3 ay gibi kısa bir sürede iyileşme başladı. Tedavimizin daha başındayız ama eminim ki sonunda kızımın sorunu tamamen bitmiş olacak. Gökhan Bey'i seviyor ve güveniyoruz. Kızıma sadece bir doktor gibi değil aynı zamanda bir ağabey gibi yaklaşımından dolayı ve bizi korkutmadan rahatlatarak açıklamalarda bulunduğu için de kendisini tebrik ediyorum. Kısacası herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor. Gökhan Bey iyi ki varsınız, iyi ki sizi bulduk, benim gibi titiz bir insanın bile güvenini kazandığınıza göre siz iyi bir doktorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla, Ayşin Poyraz
Memorial Ataşehir Hastanesi 17 Mayıs 2013

Teşekkür

Prof. Dr. Cem DEMİREL

Bebek beklediğimi öğrendiğimde Doç. Dr. Cem Demirel ile tanıştık. Hamileliğimin başından sonuna kadar tecrübesi ve yaklaşımı ile çok rahat bir hamilelik dönemi geçirmemi sağladığı, en önemlisi hayatımızın anlamı oğlumuz Hakan Doruk'u bize sağlıklı bir şekilde kavuşturduğu için kendisine sonsuz teşekkür ederiz. Melike-Hakan Keskin
Memorial Ataşehir Hastanesi 13 Mayıs 2013

Sonsuz Teşekkürler

Doç. Dr. Gökhan ÖZIŞIK

Hastane ortamını sevemiyordum küçüklüğümden beri.. Hem de hastalığı hayat kalitesini düşüren bir kişinin hastaneyle daha barışık olması gerektiğinin farkındayken! Kan aldırmak ise resmen kabustu benim için.. Bu durumların üzerine defalarca doktora gidip doğru teşhis koyulamadığı için şikayetlerimin geçmemesi ise üzüntülerin en acı olanıydı.. Bu sefer de değişen bir şey olmayacak düşüncesiyle gitmiştim Gökhan Bey'e.. Son derece nezakatle ve samimiyetle karşılanmamın ardından detaylı ve bir o kadar da titizlikle şikayetlerimi dinleyerek hastalığımın tanısını koymuştu bile Sn.Özışık.. Henüz tahlil bile istemeden.. ( Eminim tahlilleri de beni rahatlatmak için istemişti :) ) Alanında deneyimli, bilgili olmasının yanı sıra içtenliği ve alçak gönüllülüğü ile muayene sırasında yıllardır devam eden hastane fobimi de yıkmaya başlamıştı.. Kendisini 5 aydır tanımama rağmen uyguladığı tedavi ve verdiği ilaçlar sayesinde vücudumdaki olumlu değişmeleri, iyileşmeleri gördükçe değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum, şükrediyorum ve ona dua ediyorum.. Bana sağlık hediye ettiği için tekrardan sonsuz teşekkür ediyorum, minnettarım. En içten sevgi ve saygılarımla, Selma Erdener
Memorial Ataşehir Hastanesi 13 Mayıs 2013

01.03.2013 tarihinde güzel bebeğimizin doğumunu haber vermek istedim!

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Merhaba Kubra, 01.03.2013 tarihinde güzel bebeğimizin doğumunu haber vermek istedim! Oğlumuz oldu. Memorial Hastanesi IVF departmanındaki tüm çalışanlara özellikle de Prof.Kahraman 'a sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istedik ! Zorlu bir süreçten sonra düşümüzün gerçekleşmesini sağladığınız için teşekkür ederiz! Tüm yaptıklarınız için minnettarız ! ilk günden başlayıp tüm IVF süreci boyunca pozitif bir tecrube yasadık! Tüm çalışanlar, hemşireler,doktorlar çok profesyonel ve son derece bilgili. Süreç boyunca bizi çok rahat hissettirdiler ve tüm sorularımıza cevap verdiler. Tekrar teşekkürler Bulgaristan'dan Mariela ve Svilen İngilizce mesaj; Hi Kubra, I wanted to let you know that on 01.03.2013 our beautiful baby was born! We have a son. We want to say a big Thank you to everybody in the Memorial Hospital's IVF Department and especially to prof. Kahraman! Thank you for making our dream come true after such a long struggle! We appreciate all you've done! We had a positive experience from our first appointment and throughout the whole IVF process! All your staff, nurses and doctors were extremely knowledgeable and professional. We felt they went above and beyond to make us feel comfortable and answer our many questions. Thank you once again! Mariela and Svilen from Bulgaria
Memorial Şişli Hastanesi 07 Mayıs 2013

< 1 2 3 ... 205 206 207 208 209 ... 237 238 239 >