Hasta Yorumları

"Prof. Dr. Semra KAHRAMAN" için teşekkür mesajları gösteriliyor.

ilginize tesekkur babında

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

merhabalar gecen yıl merkezinize basvurmustuk.sekiz yıllık evlilik hayatımızda 4 tane basarısız tüp bebek girisimimiz oldu.son umut merkezinize basvurduk.evel allahın sayesinde vede semra hoca vede gönül hocanın merhametli ellerinde uzun bir tedavi sürecinden sonra muvaffak olduk.kendim hemsireyim.Meslegimiz vicdan ile yapılan bir meslek.Malesef 4 farklı merkez gezdik. Hic birinde meslek etiği vede yüksek bir vicdanla calısıldıgını görmedik.İlk muayenemiz de semra hanım bizi sabırla vede titizlikle dinleyip anamnezimizi aldı. daha önce hic gebelik olusmadıgını söyleyince cok üzüldüğünü bizatihi hissettik.işte dedik vicdani duyguları herseyden daha yüksek bir insan. nede olsa kendiside bir anneydi sonucta. sayfalarca dosyamıza anamnezimizi yazdı .cok sükür 09/10/2018 tarihi itibari ile kızımız dünyaya geldi cok tesekkur ediyoruz size. allahada hamd ediyoruz evladımız olduguna iyiki İYİ İNSANLAR VAR HER SEYİN ENGÜZELİNİ HAKEDİYORSUNUZ
Memorial Şişli Hastanesi 16 Ekim 2018

Hastanenize ve bütün ekibinize çok teşekkür...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Merhaba ismim Mirela Shukrieva geçen ay transferimiz vardı pozitif çıkmıştı bugün ilk muayeneme gittim size de iyi haberi söylemek için yazıyorum. Hastanenize ve bütün ekibinize çok teşekkür ediyorum.
Memorial Şişli Hastanesi 12 Eylül 2018

Semra hanım ve tüm ekibinize teşekkürler

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Semra hanım ve tüm ekibinize teşekkürler Aykut ve Enes KAMALI
Memorial Şişli Hastanesi 27 Ağustos 2018

Hakimiyetiniz ve otoriteniz kaybolmaya başlayan umuduma ışık oldu...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Semra Hocam merhabalar; Ben sizden önce defalarca IVF denemeleri olmuş, 3 kez histereskopi yapılmış ve en önemlisi de umudu artık tükenme noktasına gelmiş bir hastaydım. Sizinle ilk görüşmemizde işinize hakimiyetiniz ve otoriteniz kaybolmaya başlayan umuduma ışık oldu. Zorlu bir tedavi sürecinin ardından transfer için Geldiğimiz 5. Günde oluşan 3 embriyodan hiçbirisini seçemeyeceğinizi,1 gün daha beklemek gerektiğini söylediniz. Bize 6. Gün yapılan transferde embriyonun tutma olasılığı %35 olarak bildirildi. Geri kalan 2 embriyoya PGT yapıldı ve maalesef ikisi de hasarlı çıktı. Ve ben yapılan transfer sonucu hamile kaldım. Sizin sayenizde yanlış transfer sonucu tekrar olumsuz sonuç almaktan kurtuldum ve pozitif sonuç aldım. Şükürler olsun ki çok zorlu bir hamilelik sonucunda bir ay önce oğlumuzu sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza aldık. Size ve ekibinizden Takiplerimi yapan Gönül Hanım ve Yücel Beye, OPU ve transfer işlemlerimi yapan Emre Beye sizin vasıtanızla sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun, başarılarınızın devamını temenni ederim.
Memorial Şişli Hastanesi 13 Ağustos 2018

sizi ve ekibinizi hala

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Sayın Semra Hocam,Merhaba. Nasılsınız? Biz dansçı çift Sernaz & Tan :)Size sonunda güzel haberlerimizi verebilmenin mutluluğu içindeyiz...5 numaralı embriyo artık bizimle... Okyanus 9 Temmuz 2018 Pazartesi saat: 09.04'te aramıza katıldı. Sizin bize göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, profesyonel yaklaşım sayesinde bizim için uzun ve zor geçen bir mücadelenin ardından oğlumuza kavuştuk...Bu yolculukta bizimle birlikte olduğunuz için başta size olmak üzere Şişli Memorial Hastanesi IVF bölümünün değerli ekibine sonsuz teşekkürlerimizle... İyiki varsınız...Saygılarımızla,Sernaz & Okyanus & Tan
Memorial Şişli Hastanesi 02 Ağustos 2018

Artvin’ den selamlar...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Sevgili Semra Hanım, Yücel Bey, Artvin’ den selamlar. Size bu teşekkür mailini göndermek için yaklaşık 7,5 ay kadar geciktik çünkü o kadar tatlı bir telaşemiz var ki sayenizde, ancak yazabiliyoruz. İlk tüp bebek denemeye karar verdiğimizde araştırmalarımız esnasında tanıtım videolarını izlediğimizde birçok uygulamanın ilkini gerçekleştiren Semra Hanımın kendine güveni ve pozitif duruşu Memorial Şişli’yi tercih etme sebebimiz olmuştur. Tanıtım videosunun müzikleri bile başarıya giden yol gibi hissettirmiştir. Tedavimizin arka planında Semra Hanımın var olduğunu bilmek bize de güven vermiştir. Tedavimiz, ciddiyeti ve pozitifliğiyle iyi ki dediğimiz Yücel Bey ile sürmüştür ve tedavi boyunca kendisine soru bile sormayı düşünmedik. Zaten kendisi gerektiği kadar bilgilendiriyordu ve ekipçe işinizi bildiğinizden emindik. Sorgulamaya gerek yoktu. Sadece 1 kontrolümüzü Yücel Bey dışında farklı biriyle gerçekleştirdiğimizde de Yücel Bey in ne kadar doğru bir tercih olduğunu anladık. Özetle bugünkü durumumuza baktığımızda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Hatta sizi tavsiye ettiğimiz arkadaşlarımızın da oğullarına kavuştuğunu görünce bundan bir kez daha emin olduk. Fazla vaktinizi almadan kızımız Alya’nın fotoğrafını sizinle paylaşmak ve başta Semra Hanım, Yücel Bey olmak üzere tüm Memorial Şişli tüp bebek merkezi çalışanlarına teşekkürlerimizi bildirmek istedik. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle. Sevgiler. S. & S. K.
Memorial Şişli Hastanesi 20 Temmuz 2018

Op. Dr. Yücel ŞAHİN Beye Sonsuz Teşekkürler

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN,Op. Dr. Yücel ŞAHİN

2 Yılı aşkın süredir 4 defa transfer, ve defalarca operasyon geçirdik. Şu anda eşim 9 Haftalık hamile. Bu aşamalarımız da bizimle sürekli ilgilenen Sayın Prof. Dr. Semra KAHRAMAN 'a teşekkür ederiz. Ayrıca bizim bebek sahibi olmamız için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan, Her sorduğumuz sorulara sabırla cevap veren, bizi kendi yakını gibi görüp mutlu haberi verdiğimizde bizimle aynı şekilde sevinen, her zaman güler yüzlü, Sayın Op.Dr. Yücel ŞAHİN hocamıza ayrıca çok çok teşekkür ederiz. İnşallah sizlerin sayesinde çocuğumuzu kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Eka & Mehmet PAK
Memorial Şişli Hastanesi 11 Temmuz 2018

Merhaba sevgili Memorial ailesi

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Merhaba sevgili Memorial ailesi. Sizinle başladığımız tüp bebek maceramızın devamında bugün doktorumuz tarafından yapılan muayenede ve ultrasonda embriyomuzun kalp atışını duyduk ve 6 haftalık olduğunun bilgisini aldık. Gebelik sürecinin sağlıkla sonuçlanmasını umuyoruz. Tüm çabalarınız ve yardımlarınız için Basta Semra hoca olmak üzere tüm ekibinize teşekkürlerimizle. Aysun Kaya
Memorial Şişli Hastanesi 05 Haziran 2018

16 sene denememize rağmen

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

16 sene denememize rağmen 5 tüp bebek deneme, altıncıda umudumuz tükenmişti... Oysa Semra Hoca karşımıza çıktı. Çok zor dönemlerden geçtim umudum tamamen tükenmişti. 4 kez miyom ameliyatı,1’de tüp tıkanıklığı ameliyatı geçirdim. Semra Kahraman hoca sayesinde şimdi 2 yaşında bir erkek evlâdım var. İyi ki varsın SEMRA KAHRAMAN... İyi ki karşımıza çıkmışsın... Sana minnettarız. SAYGILARIMLA...
Memorial Şişli Hastanesi 05 Haziran 2018

Kızıma kavuştum...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Hastanenizde yaptırmış olduğum tüp bebek tedavisi sonucu 7 Mayıs 2018 tarihinde kızıma kavuştum. Bebeğim ve benim
Memorial Şişli Hastanesi 02 Haziran 2018

Krastine ile biz 8 yıldır beraberdik...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Sayın Dr. Kahraman. Size olan saygımızı ve bize gösterdiğiniz ilgi ve yaptığınız işiniz için sonsuz teşekkürümüzü tekrar bildirmek isterim. Ve size kendi hikâyemizi kısaca anlatmak isterim. Krastine ile biz 8 yıldır beraberdik, en başından beri çocuk sahibi olmak istedik ama bizim uğraşlarımız hiç olumlu sonuç vermedi. Sofya’da birkaç tüp bebek kliniğe konsültasyon için gittik, ama hiçbir klinikte bizim sorunumuz ile ilgili doğru yanıt alamadık. Sadece zamanımızı ve paramızı harcadık ve Krastina ile beraber çok zor anlar yaşadık. Bir gün Krastina’nın annesi aynı zamanda arkadaşı ve komşusu olan falcıya gidip ne zaman çocuğumuz olabileceğini sormuş. Falcı da ona, Krastina’nın benim doğduğum memleketi ziyaret ettiğinde gebe kalabileceğini söylemiş. Sofya’da yaptığımız olumsuz tüp bebek deneme sonucundan sonra, biz bir daha Atina’da yapmaya karar verdik, çünkü falcı kadın orda olumlu sonuç alabileceğimiz söylemiş. Ama maalesef oradan aldığımız sonuç da olumsuz çıkınca, Krastina’nın annesi, falcı kadın yanlış söylediği için çok üzülmüştü. Biz Memorial hastanesini duyduğumuzda gidip orda da şansımızı denemek istedik ve tüp bebek yapmaya karar verdik ve olumlu sonuç aldık. Krastina Velingrad’a, Bulgaristan’a kızımız Maria ile birlikte gittiğinde falcı kadına aslında doğru tahmin ettiğini söylemiş çünkü benim ailem asıl Yozgatlı Çatma köyünden olup anneannem ise Trabzonlu. Babam tarafı ise Kapadokyalı. Benim soyadım ise Kourtsidis yani ilk yarısı Türkçe olup kourt anlamında ikinci yarısı ise Yunanca. Sizinle en kısa zamanda görüşmek isterim. Sevgilerle, Boby, Krastina ve Maria Orjinal mesaj: Dear Dr. Kahraman, We would like to express once again our deep appreciation, for your sterling work, help, and positive input. Also, we would like to share with you our story. Krastina and me we are together for more than 8 years, from the beginning we try to have our baby, without luck, with one spontaneous abortion, and bad hospital service. We visit some fertility clinics in Sofia, without to give us the correct answer to our problem, they assumed some answers, which cost us lots of pain, fear, anger and cries for Krastina, spending our energy, time and money. At the same time a neighbor and family friend of Krastina mother, visit a wise woman, to ask about Krastina if or when will have a baby. The wise woman said to her, Krastina will have baby when will visit the place from where my family is. So, after the unsuccessful try in Sofia, we decide to try in Athens, and the neighbor of Krastina mother was sure that our try will be successful, because we visited the place from where my family is. The result was the same unsuccessful as in Sofia, lots of pain, fear, anger and cries for Krastina, spending our energy, time and money. The neighbor of Krastina mother was disappoint with the wise woman. NO SUCCESS. We visit Memorial, with NO pain, fear, anger and cries for Krastina, without spending our energy, time and money, and the result was Perfect. When we visit Krastina's mother place at the city of Velingrad in Bulgaria, with our baby Maria, the neighbor described as unsuccessful explanation of the wise woman. But Krastina explained to neighbor that the wise woman was correct! From my mother family, my grandfather is from the village Çatma, Yozgat province, and my grandmother from a village south of Trabzon, From my father side is somewhere from Kapadocia, my last name Kourtsidis half is Turkish meaning (Kourt). We believe in your why! We looking forward to see you soon Truly yours Boby, Krastina and Maria
Memorial Şişli Hastanesi 29 Mayıs 2018

Özbekistan’da Taşkent’te onlarca doktora gidip te...

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN

Merhaba Menekşe Hanım ve tüm tüp bebek merkezi çalışanları. Bizler, Umid ve Hurshida Gafarov'lar ailesi 2017 senesi Ağustos ayında İstanbul Şişli Memorial hastanesi tüp bebek merkezinde tedavi görmüştük. 2018 senesi 27 Nisan tarihinde oğlumuz ile kavuştuk. Bu vesile ile ilk basta Yüce Allah’ıma şükranlarımızı sunar hem de merkezinizde görev yapan tüm insanlara sonsuza kadar teşekkürlerimizi sunarız. Su anda oğlumuz İsmail ile mutlu anlarımızı yaşıyoruz. Bundan böyle Özbekistan’da Taşkent’te onlarca doktora gidip te anne baba olamayan ailelere sizin merkezinize gelmelerini öneriyorum. Tekrar teşekkür eder. Sizlere bol şanslar dileriz. Tercümanınız Mastura hanıma da ayrıca sevgiler ve selamlar yolluyorum. Hurshida Gafarova and Umid Gafarov
Memorial Şişli Hastanesi 07 Mayıs 2018

1 2 3 ... 15 16 17 >