Prezentacija

Memorial Zdravstvena Grupa je osnovana sa misijom postojanja svjetskog brenda u zdravstvu, praveći razliku pionirskim praksama u sektoru zajedno sa uvaženim osobljem i pristupom koji omogućava najbolju satisfakciju našim korisnicima kroz internacionalne standarde kvalitete i etičke Principe.

Zdravstvo svjetske kvalitete je dovedeno u Tursku, Memorial je prva JCI(Joint Commission International) akreditovana bolnica u Turskoj, a 21a u svijetu.

Memorial je dom povjerenja u zdravstvu sa specializiranim doktorima i osobljem koje kombinuje njihovo znanje i iskustvo sa brigom pacijenata. Njihova usluga je orjentirana prema pacijentu.

Internacionalno poznati po In Vitro Oplodnji, Genetici, kardiovaskularnom hirurgijom i transplantacijom, Memorial je referenti centar u granama kao što su hirurške nauke, kardiovaskularno zdravlje, zdravlje žena, zdravlje djece i robotskom hirurgijom.

Pioniri u poboljšanjima zdravstvenih usluga i standarda u Turskoj. Memorial je također uspješno predstavljao našu zemlju u inozemstvu sa svojim dijagnostičkim i tretmanskim metodama.

Primanjem pacijenta iz 92 zemlje širom svijeta, memorial je bolnica svjetske klase, koja pruža komfort pružanja brige u sigurnom okruženju, sve većem broju pacijenata, iz godine u godinu.

Memorial je uvijek uz Vas sa 11 bolnica i 4 centra lociranih u Istanbulu, Ankari, Kajseru i Dijabakiru…

“Zato što mi brinemo o Vašem zdravlju”